Cod produs: BAR460392800097

Vodka Beluga Noble, 0.7L

4.81 din 5 (21 recenzii)
124,99 lei
Pret/L: 178,56 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Vodka BELUGA Noble, 0.7L

  Am putea spune cu usurinta ca vodka este regina bauturilor alcoolice. Este versatila si extrem de savuroasa, motiv pentru care se regaseste in orice bar din intreaga lume. Pe scurt, vodka este cunoscuta ca fiind o bautura fara un miros, un gust sau o culoare distinctive. In fapt, un cunoscator sau un adevarat pasionat nu vor fi de aceeasi parere.

  Modul in care percepem vodka este influentat de maniera in care o servim. In primul rand trebuie sa o mirosi. Aroma influenteaza cu 80% modul in care simtim gustul. De aceea, prin acest pas te asiguri ca vei obtine efectul total al bauturii.

  Primul lot Beluga Noble a fost produs in anul 2002, fiind rezultatul unei munci meticuloase depuse de maestrii Distileriei Mariinsk. Gustul elegant al sortimentului se datoreaza compozitiei unice de ingrediente naturale, selectionate cu grija, cum ar fi miere, extract de ovaz si extract de susai. Bautura parcurge trei etape de filtrare, dupa care este lasata se se odihneasca timp de treizeci de zile, pentru a neutraliza mirosul si pentru a imbogati profilul aromatic al acestui sortiment deosebit. Ingredientul de baza al sortimentului este distilatul de malt, care nu este des intalnit in retetele obisnuite de vodca din cauza costului ridicat al echipamentului necesar si al produsului finit.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.81
  21

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor