Cod produs: SPR003494

Vodka Grey Goose Original, 3L

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Vodka Grey Goose, 3L

  Grey Goose este o marca de vodka produsa in Franta. Aceasta a luat nastere in anul 1990, cand Sidney Frank decide sa creeze pe baza unei retete traditionale si a unei tehnici originale, o vodka de lux pentru piata americana, ce avea sa surprinda orice degustator. Opt ani mai tarziu, in anul 1998 Grey Goose a fost numita cea mai buna vodka din lume de catre Beverage Testing Institute.

  GREY GOOSE PREMIUM VODKA este esenta celor mai fine ingrediente din regiunea Cognac, Franta. Aceasta se remarca printr-un gust fin si complex, cu o textura neteda si cremoasa, alaturi de indiciile de anason, migdale si piper negru, ce ii confera o unicitata aparte.

  GREY GOOSE® este rezultatul unei hotarari absolute de a crea o vodca frantuzeasca diferita de oricare alta. Exprimata in sticla GREY GOOSE® este esenta celor mai bune ingrediente din Franta; grau moale de iarna din Picardia si din imprejurimi plus apa de izvor pura de la Gensac in regiunea Cognac, hranita si capturata de la camp la sticla intr-un proces exclusiv conceput si controlat de abilitatile si angajamentul extraordinar al maestrului nostru de pivnita François Thibault.

 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor