Cod produs: ACPUAPACHD

Wireless Access Point UBIQUITI UniFi Wave 2 UAP-AC-HD, Dual-Band 800 + 1733 Mbps, alb

 
1.899,90lei
Stoc epuizat
Garantie comerciala: 24 luni
 • Wireless Access Point UBIQUITI UniFi Wave 2 UAP-AC-HD, Dual-Band 800 + 1733 Mbps, alb

  Gestionare Wi-Fi

  UniFi® este sistemul revolutionar Wi-Fi care combina performanta organizatiei, scalabilitatea nelimitata si un controler central de management. Aparatul UNFi HD AP are un design industrial rafinat si poate fi usor instalat folosind echipamentul de montare inclus.

  Usor accesibil prin orice browser web standard si aplicatia UniFi (iOS sau Android ™), software-ul UniFi Controller este un motor software puternic, ideal pentru implementari de inalta densitate ale clientilor, care necesita o latenta redusa si performante inalte.

  Utilizati software-ul UniFi Controller pentru a configura si administra rapid o retea Wi-Fi enterprise - nu este necesara o instruire speciala. Hartile RF si caracteristicile de performanta, starea in timp real, detectarea automata a dispozitivelor UAP si optiunile avansate de securitate sunt integrate perfect.

  Economisiti bani si economisiti timp

  UniFi este livrat impreuna cu un controler software care poate fi implementat pe un PC, Mac sau Linux; intr-un cloud privat; sau folosind un serviciu public cloud. De asemenea, aveti optiunea de a implementa tasta compacta UniFi Cloud cu software incorporat.

  Un echipament puternic

  UniFi HD AP dispune de cea mai recenta tehnologie Wi-Fi 802.11ac Wave 2 MU-MIMO.

  Software intuitiv pentru controler UniFi

  Configurati si gestionati AP-urile cu interfata usor de invatat.

  Scalabilitate extensibila nelimitata: construiti retele wireless atat de mari sau mici cat este necesar. Incepeti cu unul (sau upgrade la un pachet de cinci) si extindeti la mii, mentinand in acelasi timp un singur sistem unificat de gestionare.

  Extindeti acoperirea dvs.

  Cu ajutorul software-ului UniFi Controller care ruleaza intr-un NOC sau in cloud, administratorii pot gestiona mai multe site-uri: multiple, distribuite distribuite si multi-locatie pentru furnizorii de servicii gestionate.

  Tehnologia 802.11ac

  Tehnologia initiala 802.11ac Wave 1 SU-MIMO (Single User, Multiple Input, Multiple Output) permite unui AP de generatie anterioara, cum ar fi AP UniFi AC Pro, sa comunice cu un singur client la un moment dat.

  802.11ac Wave 2 MU-MIMO (Multi-User, Multiple Input, Multiple Output) permite un AP Wave 2, cum ar fi unitatea API UniFi HD, sa comunice simultan cu mai multi clienti.

  Scenarii de inalta densitate

  Pentru medii cu densitate ridicata, cum ar fi un loc de concert sau un targ in aer liber unde exista numerosi clienti intr-un spatiu relativ mic, va recomandam unitatea API HD.

  Atat AP-urile Wave 1 cat si Wave 2 ofera 28 de canale independente (non-suprapuse): trei pentru banda de 2,4 GHz si douazeci si cinci pentru banda de 5 GHz, inclusiv canale DFS.

  Atunci cand utilizati banda de 2,4 GHz intr-o locatie cu densitate ridicata, intalniti auto-interferente si saturatie de canal. Cand utilizati banda de 5 GHz, puteti implementa celule mai mici (zone de acoperire), astfel incat sa puteti sprijini mai multi clienti in orice celula care utilizeaza mai multe AP-uri.

  Cu avantajele tehnologiei MU-MIMO si a fluxurilor spatiale 4x4, sistemul de operare UNFi HD AP poate suporta mai mult decat triplu numarul de utilizatori decat un tip Wave 1 AP tipic.

 • Caracteristici tehnice

  Frecventa wireless (GHz)2.4 - 5
  Rata transfer Wi-Fi (Mbps)800 + 1733
  StandardeIEEE 802.11ac, IEEE802.11a, IEEE802.11b, IEEE802.11g, IEEE802.11n
  Rata transfer Ethernet (Mbps)10/100/1000
  Porturi2 x RJ45 (LAN)
  SecuritateWEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA/WPA2, TKIP/AES)

  Informatii suplimentare

  Antena2 x 3dBi; 2 x 4dBi
  Functii / OptiuniUSB Type-C ; Buton Reset; Max. TX Power: 2.4 GHz - 25 dBm, 5 GHz - 25 dBm; Indoor/Outdoor, 802.3at PoE+ , Power Save, Beamforming
  Alte detaliiConsum: 17W
  Continut pachetUniFi AP AC HD, Accesorii montare, Gigabit PoE (48V, 0.5A), Cablu alimentare

  Garantie

  Garantie comerciala24 luni
  Garantie de conformitate24 luni

  Altele

  CuloareAlb
  Dimensiuni (L x A x I cm)22 x 22 4.81
  Greutate (Kg)0.830 g
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.

   Include taxa verde in valoare de 0,75 lei.