Anticearcan si corector

(43 produse)

   

  Corector la cel mai mic pret din Romania!

  Anticearcanul si machiajul ochilor

  Creionul corector Mac este unul dintre cele mai populare produse de acest tip, preferat de multi specialisti in make-up. Acest creion are o textura cremoasa si poate fi utilizat pentru a ascunde cearcanele si alte imperfectiuni ale pielii. Creionul corector solid este, de asemenea, o optiune excelenta, datorita formulei sale cremoase care ofera o acoperire ridicata si o rezistenta indelungata.

   

  Daca sunteti in cautarea unei optiuni mai usoare, corectorul lichid poate fi alegerea perfecta. Acest produs are o textura usoara, care se absoarbe rapid in piele si ofera o acoperire naturala. Anticearcanul, pe de alta parte, este o optiune excelenta pentru a ascunde cearcanele, in special in zona ochilor. Aceasta optiune poate fi folosita si pentru a lumina zona ochilor si a obtine un aspect mai odihnit si mai stralucitor.

   

  In ceea ce priveste machiajul ochilor, creionul corector poate fi folosit si pentru a contura ochii sau a acoperi zonele rosii sau iritate din jurul lor. Este important sa alegeti un produs care se potriveste tonului pielii si sa il aplicati cu grija, in strat subtire, pentru a obtine un aspect natural si uniform. La noi pe site gasesti corectorul potrivit pentru tine!

   

   

  Intrebari frecvente

  Corectorul se foloseste dupa aplicarea fondului de ten indiferent daca iti doresti sa iluminezi zonele de sub ochi, frunte si barbie sau vrei sa acoperi si mai bine micile imperfectiuni ale tenului. Aplica cantitati mici in zonele dorite si uniformizeaza-l folosind pensule, degetele sau buretelul. Seteaza totul cu pudra si tenul tau e ramane perfect intreaga zi.

  Alege corectorul in functie de nevoile tale. La noi pe site gasesti corector cu acoperire mare pentru machiajul profesional pentru evenimente sau corector cu acoperire mica pe care il poti folosi zi de zi.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor