Plastilina

(6)

 

Plastilina la cel mai mic pret din Romania!

 

Culoriile vii ii atrag pe cei mici sa modeleze

 

Plastilina si jocul cu plastilina aduc numeroase beneficii copiilor, printre care dezvoltarea creativitatii, a diverselor mecanisme ale sistemului nervos, capacitatea de a gandi in spatiu, perspicacitatea si il ajuta totodata sa exploreze conceptul de forma si culoare a obiectelor. Modelarea unor obiecte si animale preferate de copilul tau reprezinta un exercitiu ideal pe care il poti face cu cel mic, menit sa creeze o legatura mai puternica intre voi si il ajuta sa descopere mai bine lumea inconjuratoare.

 

Moale si usor de modelat

 

Plastilina devine flexibila si usor de modelat atunci cand este incalzita in palme, reprezentand baza unor modelaje unicat. Extra distractiv pentru cei mici, plastilina de diverse culori ii ajuta pe cei mici sa dea viata unor noi obiecte. Plastilina nu se lipeste de maini si este potrivita pentru utilizare multipla. Culorile se pot amesteca pentru a obtine noi nuante sau efecte multicolore si pot fi reutilizate de cate ori cel mic isi doreste. 


Fie ca iti doresti seturi de plastilina multicolore sau spuma pentru modelat in culori neon, la noi pe site gasesti o gama variata de produse. Fa-i o surpriza celui mic si achizitioneaza pentru el plastilina pe care o poate folosi sa creeze obiecte si sa invete forme noi.

 

 

Intrebari frecvente

Plastilina pe care o gasesti la noi pe site este usor de modelat, tot ce trebuie sa faci este s-o incalzesti in palme sau s-o amesteci daca doresti sa obtii culori noi.

Plastilina este bine sa fie pastrata intr-un mediu relativ umed pentru a nu se usca sau in ambalajul ei original.

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor