Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Casti Gaming

Casti pentru gameri pasionati

Castile pentru gaming se numara printre accesoriile care nu ar fi bine sa lipseasca din camera de joaca a unui gamer pasionat. Ele au capacitatea sa transforme o experienta de gaming obisnuita intr-una nemaipomenita. Castile de gaming pot fi impartite in doua categorii: cu fir sau fara fir (wireless).

Castile wireless au de partea lor avantajul mobilitatii, insa trebuie sa fie incarcate periodic, daca nu vrei sa ramai fara sunet in timp ce te joci titlurile de care esti indragostit. Daca obisnuiesti sa te joci mai mult pe consola, castile wireless de calitate reprezinta o optiune foarte buna pentru tine. In schimb, daca iti place sa te joci pe PC, recomandarea noastra este sa alegi o pereche de casti pentru gaming cu fir.

Indiferent daca optezi pentru niste casti wireless sau cu fir, ai grija ca ele sa fie comode cand le porti, sa aiba functii surround, sa dispuna de un microfon (indispensabil pentru anumite jocuri, in care este nevoie sa discuti cu alti jucatori) si sa izoleze acustic foarte bine.