Aparate foto instant

  19 din 19 produse

  Ce este un aparat foto instant?

   

  Desi tehnologia actuala ofera o gama larga de optiuni pentru capturarea imaginilor pe smartphone sau alte dispozitive, un aparat foto instant ofera un plus de stil si valoare oricarei amintiri. Un aparat foto insant este o camera care dispune de mecanisme interne pentru developare, si un film care se auto-developeaza. Acest tip de film permite accesarea si vizualizarea pozelor la doar cateva secunde dupa realizarea acestora, si include toate substantele necesare developarii. 

   

  Cum alegi o camera foto instant?

   

  Ca si principiu de functionare, camerele foto instant functioneaza aproape identic, asadar diferentele se regasesc in detalii. Primul aspect este dimensiunea rolei de film. Intrucat fiecare aparat difera in marime, pozele produse vor fi de asemenea de dimensiunea respectiva. Un alt aspect este autonomia baterieii, functionalitatea si setarea aparatului printr-o aplicatie de pe smartphone sau tipul de film disponibil pentru aparatul respectiv. Daca totusi doresti sa nu ai toate pozele in format fizic, pe film, dar cauti calitate si performanta, atunci poti alege un aparat foto DSLR din oferta noastra avantajoasa. 

   

  Pentru ce poti folosi un aparat polaroid?


  Versatilitatea si autenticitatea pozelor pe film este greu de depasit. Portrete, peisaje, evenimente sau momente speciale cu cei dragi, un aparat polaroid le poate capta pe toate intr-o maniera clasica si cu mult farmec. Pozele dragi tie nu se vor da uitarii in galeria foto a unui smartphone, ci te vei putea bucura de ele fizic, autentic si real. Daca cauti o alternativa pentru a-ti capta activitatile fizice si sportive, atunci recomandam o camera sport video din gama noastra, care o poti monta in asa fel incat sa surprinda orice moment.

  Intrebari frecvente

  In functie de dimensiunea filmului si alte dimensiuni disponibile, autonomia bateriei si alte optiuni extra in functie de dorintele tale.

  Timpul poate varia oriunde de la un minut la 10 minute, in functie de tipul aparatului foto.

  Cel mai bun raport calitate-pret

  Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal