Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Centrale termice in condensare

Tipuri de centrale termice

O centrala termica este, din punct de vedere tehnic, un echipament din categoria celor de climatizare capabil sa furnizeze apa calda si incalzire in mai multe puncte de consum, dintr-o singura sursa. Exista dispozitive pentru apartamente/case, blocuri si orase. Centralele termice de apartament/casa variaza in functie de modul de functionare, tipul de combustibil, tehnologiile utilizate si de puterea centralei.

In ceea ce priveste agentul termic folosit, exista dispozitive care functioneaza cu energie electrica, gaz natural sau lichefiat si cu combustibil solid (lemne, carbuni, peleti). Cele mai raspandite centrale termice pe teritoriul tarii noastre sunt cele cu gaz, deoarece au costuri de achizitie si de utilizare reduse. Un asemenea dispozitiv este excelent de montat intr-o casa construita de la zero sau intr-o locuinta care urmeaza sa fie debransata de la regia de termoficare.

La comandarea unei centrale termice iti recomandam sa tii cont de puterea sa, debitul de apa calda menajera, consumul de energie, functiile de care dispune, sistemul de comanda, nivelul de zgomot si protectia la utilizare.