Espressoare cafea

(165)

  Esti fan cafea? Hai sa vezi ce expressoare cafea ti-am pregatit.

   

  Nimic nu se compara cu mirosul de cafea boabe, nu-i asa? Daca si tu esti de aceeasi parere, trebuie sa incerci prepararea cafelei cu ajutorul selectiei noastre de Expresoare cafea - un expresor cafea va transforma complet felul in care savurezi licoarea ta favorita. Iar daca preferi cafeaua proaspat rasnita, un expresor cafea boabe este instrumentul care va deveni cel mai bun prieten al tau.

   

  Incepe-ti ziua mai bine cu un aparat de cafea

  Un aparat de cafea va fi primul lucru inspre care te vei indrepta dimineata - cafeaua nu a fost niciodata mai savuroasa de atat. Pe langa faptul ca un esspresor cafea face prepararea cafelei mult mai usoara si rapida, te va ajuta sa economisesti bani: pentru ca nu vei mai opta pentru cafeaua to-go in fiecare zi. Caci un expresor cafea boabe iti va oferi intocmai aceeasi experienta, din confortul casei tale.

   

  Indiferent daca vrei un expressor automat sau manual, noi ti-am pregatit cel mai bun pret

  Preferi un espressor automat - mai rapid si modern - sau un espressor manual - care iti ofera o experienta unica? Ori, poate preferi un aparat de cafea cu capsule. Indiferent de tipul tehnologiei pentru care optezi, ti-am pregatit cele mai mici preturi la selectia noastra de aparate de cafea - pentru ca meriti sa te trezesti bine dimineata, imbracat in aroma cafelei proaspat facute la un aparat de cafea cu boabe. Un Expresor Bosch, Krups sau De Longhi? Ce alegi?

  Intrebari frecvente

  Alege expresorul de cafea in functie de tehnologia pe care o vrei: automat, manual, cu cafea boabe sau capsule - dar si in functie de dimensiunea spatiului pe care il ai la dispozitie si bugetul alocat.

  Procesul prin care se obtine cafeaua in expresor este foarte simplu: mai intai este rasnita(daca folosesti cafea boabe), iar apoi apa incalzita trece prin cafeaua rasnita si asa rezulta o cafea aromata perfecta facuta pentru tine.