Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Controller Gaming

Gamepad la oferta

Un controller de gaming, cunoscut si ca gamepad sau joypad, este un dispozitiv care se foloseste la jocurile pe console sau pe PC. In timpul jocului, perifericul in cauza este tinut cu ambele maini, iar jucatorul actioneaza butoanele gamepadului cu ajutorul degetelor. Un controller de gaming poate fi echipat cu butoane centrale, inferioare, superioare si laterale.

Controllerele de gaming au fost introduse pe piata odata cu consolele pentru jocuri. Rolul lor initial, care a ramas acelasi si in prezent, era sa conecteze utilizatorul consolei cu intregul sistem de gaming.

Un controller pentru jocuri se poate conecta wireless sau prin intermediul unui fir la consola ori la PC. De regula, gamepadurile cu fir sunt mai ieftine decat dispozitivele wireless. In oferta Altex o sa gasesti atat controllere cu fir, cat si dispozitive fara fir, astfel incat sa alegi gamepadurile care raspund cel mai bine nevoilor tale. Comanda un controller de calitate de la Altex, pentru o experienta de gaming completa!