Surse de alimentare PC

(94 produse)
  94 produse

   

  Surse de alimentare PC la cel mai mic pret din Romania

   

  Principala activitate pe care o intretine o sursa de alimentare este aceea de a alimenta cu energie electrica absolut toate componentele calculatorului, pentru ca fiecare componenta sa functioneze in parametri normali si la un randament maxim.

   

  Exista trei tipuri de surse de alimentare: AT Power Supply (folosite la a PC-uri mai vechi), ATX Power Supply (cele mai utilizate surse de alimentare), ATX-2 Power Supply (cele mai noi si moderne surse de alimentare de pe piata).

   

  Gama noastra iti pune la dispozitie doar cele mai bune produse, la care ai parte de garantie comerciala de 24 de luni, astfel, iti oferim surse de putere ATX la cele mai bune preturi din Romania. In functie de nevoile tale, iti punem la dispozitie sursa de alimentare cu sursa modulara, sursa de alimentare fara sursa modulara si sursa de alimentare semi. Ventilatoarele prezente pe sursele de alimentare din gama noastra sunt: 1 X 120mm, 1 X 135mm, 1 X 140mm.

   

  Varianta de putere (W) fluctueaza intre 450W si 1700W, ceea ce inseamna ca ai de unde alege sursa de alimentare potrivita pentru tine. Astfel, iti punem la dispozitie cele mai cunoscute branduri de pe piata surselor de alimentare pentru PC: Seasonic, Thermaltake, Segotep, Aqirys, Gamemax, Gigabyte, MSI, Njoy, Riotoro, Aerocool, Inaza, Asus si multe alte produse.

   

  Cumpara acum o sursa de alimentare pentru PC si fa un upgrade calculatorului tau!

   

   

  Intrebari frecvente

  Principala functie a sursei de alimentare pentru PC este aceea de a primi energie electrica direct de la priza si apoi de a o transmite mai departe, catre toate componentele calculatorului pentru buna functionare a acestuia.

  In gama noastra de produse gasesti numeroase branduri de calitate, la cele mai mici preturi din Romania. Punem la dispozitie surse de putere ATX, cu sau fara sursa modulara, diferite tipuri de ventilatoare si un interval mare de putere din care poti alege sursa de care ai nevoie.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor