Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Mouse

Mouse wireless sau mouse cu fir?

Indiferent de tipul de PC pe care il folosesti, un mouse iti este indispensabil, acesta permitandu-ti sa utilizezi mult mai rapid anumite functii, aplicatii sau jocuri. Un mouse bun este cel care se misca rapid si precis, insa in ceea ce priveste forma si faptul ca are sau nu fir, totul depinde de preferintele tale. 

Daca vrei, de exemplu, sa folosesti mouse-ul pentru gaming e necesar sa alegi unul care se potriveste cu stilul tau de a te juca: palm grip, fingertip grip sau claw grip. De asemenea, poti alege un mouse wireless sau un mouse cu fir. In timp ce a doua varianta iti ofera mai multa stabilitate din punct de vedere al incarcarii, mouse-ul wireless este mai usor de luat cu tine atunci cand pleci la o sedinta sau te vezi cu prietenii la un LAN Party. 

Mouse-urile de la Altex vin in diverse variante de marimi, forme si culori, iar preturile difera in functie de tipul senzorilor, asta fara a insemna ca un mouse ieftin nu isi va face treaba bine atunci cand ai nevoie de o utilizare basic. Tot la Altex gasesti kit de gaming cu mousepad dedicat incarcarii mouse-ului fara a avea nevoie de baterii.