Broaste si yale

(15 produse)

  Yala electromagnetica la cel mai mic pret!

   

  Siguranta, in special acasa, nu este un aspect care poate fi neglijat. Alegerea unor incuietori temeinice pentru usi si pentru portile de acces in curte este un prim pas pe care il poti face pentru a-ti proteja bunurile si mai ales familia. La noi gasesti modele de yala electromagnetica la cel mai mic pret, dar si modele sofisticate de yala inteligenta. 

   

  Yala electromagnetica perfecta atat pentru casa, cat si pentru locuintele de la bloc

   

  Yala electromagnetica are o configuratie care permite deschiderea incuietorii prin impuls electric. De aseamenea, aceasta se inchide automat dupa ce usa sau poarta a fost deschisa sau poate fi actionata manual - componentele mecanice permit deschiderea din interior si in cazul penelor de curent, de exemplu. Un avantaj notabil fata de yalele obisnuite este ca yala electromagnetica poate fi integrata intr-un sistem de acces sau de interfonie, asa ca, daca locuiesti la bloc, o poti conecta la interfonul de jos.  

   

  Yala inteligenta (smart) si incuietoarea care functioneaza pe baza de amprenta

   

  Yala inteligenta sau smart poate fi conectata la internet. Cu ajutorul unei aplicatii instalate pe smartphone-ul tau odata cu montarea yalei scapi de corvoada cheilor, ci intri si iesi din casa ta folosind chei virtuale. Ai optiunea de a crea chei virtuale si apropiatilor, pentru care poti sa setezi un termen de valabilitate. Astfel, stii ca in casa ta au acces doar oamenii in care ai incredere. 

   

  Yala cu amprenta digitala este mai degraba un seif ultra-sigur pentru cheile tale, pe care le poti pastra la intrarea in casa in loc sa le cari peste tot, in suportul securizat montat pe perete pe care doar tu poti sa il deblochezi.

   

  Alege modelul de yala potrivit pentru tine la cel mai mic pret din Romania! Ai transport pana la usa ta, retur in 14 zile si posibilitatea de plata in rate.

  Intrebari frecvente

  Alege yala in functie de tipul imobilului in care locuiesti, dar tine cont si de stilul tau de viata. Daca obisnuiesti sa cari dupa tine multe chei din diverse locatii, te sfatuim sa iti cumperi o yala cu amprenta digitala sau o yala smart pentru acasa.

  Yala electromagnetica si yala cu amprenta digitala sunt alegeri foarte bune pentru poarta.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor