Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Imprimante multifunctionale

Tipuri de imprimante multifunctionale

Imprimantele multifunctionale sunt cele ce te ajuta sa faci economie de spatiu si de bani, inlocuind mai multe dispozitive separate si oferindu-ti functii precum printare, scanare, xeroxare si chiar fax. O imprimanta multifunctionala de buna calitate trebuie sa poata furniza o calitate constanta a tuturor functiilor pe care le inglobeaza, fiind rapida si eficienta in mod egal pentru toate procesele. 

Atunci cand compari diverse tipuri de imprimante multifunctionale, trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte: viteza medie de printare ar trebui sa fie de macar 6-7 pagini pe minut pentru alb-negru si 2 minute pentru o pagina A4 color, costurile consumabilelor ar trebui sa fie rezonabile, iar ca functionalitati e bine sa aiba Wi-fi, duplex automat, ecran LCD Color si tavi de hartie secundare. N-ar fi rau, de asemenea, ca imprimanta sa suporte mai multe tipuri de cartusuri, nu doar pe cele ale producatorului. 

La Altex gasesti imprimante multifunctionale la preturi excelente, atat color, cat si monocrom, cu tehnologie inkjet sau laser. Daca ai nevoie sa printezi multe fotografii si vrei calitate superioara, alege inkjet. Pentru simple documente de birou, mergi pe varianta laser.