Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Masini de spalat rufe incorporabile

Masinile de spalat rufe sunt de doua tipuri: traditionale si incorporabile. Masinile de spalat rufe incorporabile se incastreza in mobila si reprezinta o alegere excelenta din punct de vedere estetic, deoarece nu afecteaza aspectul incaperilor in care sunt amplasate. Masinile de spalat rufe incorporabile sunt la fel de performante ca dispozitivele clasice folosite pentru spalarea hainelor. 

Masinile incorporabile de spalat rufe sunt o investitie inspirata atata vreme cat incaperile in care sunt asezate dispun de obiectele de mobila potrivite. Adancimea, latimea si dispozitivelor incorporabile pentru spalatul rufelor sunt, de regula, standard si au urmatoarele dimensiuni: circa 55 de centimetri (cm) adancimea, aproximativ 60 de cm latimea si putin peste 80 de cm inaltimea. 

 Astfel, masinile de spalat incorporabile reprezinta o alegere inspirata pentru proprietarii sau chiriasii de locuinta care intentioneaza sa-si utileze bucatariile cu mobila pe comanda. Iti recomandam ca la comanda unei masini de spalat rufe incorporabile sa acorzi atentie specificatiilor tehnice si caracteristicilor generale.