LEGO DUPLO

(49 produse)
  49 produse

  E timpul pentru joaca cu seturile Lego Duplo la cel mai mic pret!

   

  Seturile Lego Duplo ii ajuta pe cei mici sa invete numerele, alfabetul, culorile, formele si diverse texturi sau materiale prin intermediul jocului. Seturile sunt construite cu personaje diverse, teme indragite de cei mici si culori vii, astfel contribuie la dezvoltarea unui set de abilitati precum dexteritatea, creativitatea, asezarea in spatiu si exprimarea libera. Lego Duplo sunt special create pentru cei mici sa ii ajute sa invete in timp ce se joaca. Bucuria este cea care sta in spatele dezvoltarii armonioase a celor mici. Fa-i cadou copilului tau un set Lego Duplo ferma animalelor sau casa jocurilor si petrece cu el cat mai mult timp construind si invatand.

   

  Piese mari pentru maini mici   

   

  Special concepute pentru copiii cu varsta de peste un an, caramizile din seturile Lego Duplo sunt mult mai mari, astfel impiedica accidentele neprevazute care pot aparea atunci cand copilul tau se joaca. Jocul are puterea de a ne uni, iar seturile Lego Duplo ii ajuta pe cei mici sa descopere lumea prin joaca, alaturi de parinti. Alege din gama noastra de seturi Lego Duplo special concepute pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 9 luni sau cutia de caramizi Lego Duplo pentru cei cu varsta cuprinsa intre 9 si 12 luni.

   

  Importanta jocului in dezvoltarea copiilor  

   

  Majoritatea copiilor sunt capabili sa inventeze jocuri de rol, sa interpreteze situatii si este bine sa fie incurajati, deoarece isi formeaza abilitati precum cele sociale. Jucariile Lego Duplo, atat de iubite de copii acopera o paleta larga de interese: animale, masini, supereroi sau trenuri. Ajuta-l pe cel mic sa descopere lumea prin intermediul jocului si construiti impreuna cu el vehicule, casute si multe alte structuri impresionante cu ajutorul caramizilor Lego Duplo.

   

  Jocurile Lego nu au varsta. Da startul distractiei si ajuta-l pe cel mic sa se dezvolte si sa invete jucandu-se cu seturile Lego Duplo. Te asteptam la noi pe site si in magazine si alege setul Lego Duplo potrivit pentru copilul tau.

  Intrebari frecvente

  Caramizile Lego Duplo sunt de doua ori mai mari decat caramizile Lego standard, fiind special concepute pentru copiii curiosi si energici cu varsta cuprinsa intre 1 an si 4 ani. Dimensiunea acestora ii impiedica pe cei mici sa fie supusi la accidente neprevazute precum inghitirea pieselor sau ranirea cu acestea in timpul jocului. Caramizile Lego Duplo, desi sunt de doua ori mai mari, raman compatibile cu Lego standard.

  Studiile arata ca jocul este o componenta esentiala in dezvoltarea copiilor, iar seturile Lego Duplo ii ajuta pe cei mici sa-si formeze abilitati precum: atentie, concentrare, coordonare, creativitate, dexteritate, memorare si logica.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor