Cabluri si adaptoare video

(116 produse)
  116 produse

   

  Cabluri si adaptoare video la cel mai mic pret din Romania!

  Proiecteaza de pe desktop pe televizor in doar cateva secunde - cabluri si adaptoare video !

   

  Daca sunteti in cautarea de cabluri, adaptoare, mufe sau kituri, atunci site-ul nostru este locul perfect pentru dvs.! Punem la dispozitie doar marci populare, cum ar fi Hama, Myria, Promate, Avinity si multe altele.

   

  La noi puteti cumpara cabluri coaxiale, cabluri cu iesire HDMI sau cabluri RCA-RCA. Alege lungimea cablului care se potriveste nevoilor tale: 1,5m, 3m sau chiar 10m in functie de nevoile tale.

   

  La noi gasesti cabluri la preturi foarte avantajoase si calitate garantata! Avem o varietate extinsa de culori si preturi foarte competitive pentru toate produsele noastre. Acest lucru face usor sa gasiti ceea ce cautati.  Proiecteaza acum de pe laptop sau calculator pe televizor si urmareste filmele si serialele tale preferate. Cumpara acum cabluri si adaptoare video!

   

   

  Intrebari frecvente

  Primul pas este sa achizitionezi un cablu cu iesiri HDMI deoarece atat televizorul cat si laptopul are astfel de intrari. Conecteaza un capat al cablului in intrarea HDMI din laptop si celalalt capat in intrarea HDMI din televizor. Apoi apasa pe butonul ‘’surse’’ de pe telecomanda, si alege HDMI 1, HDMI 2 SAU HDMI3.

  Gama noastra este foarte larga si iti punem la dispozitie mai multe tipuri de produse in functie de nevoile tale. Avem pentru tine cabluri, adaptoare, mufe, kituri de tip coaxial, HDMI, RCA, SCART si altele. Iti oferim cabluri cu lungimea intre 1m si 15m astfel incat sa te ajute in orice fel de situatie.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor