Recicleaza pentru un mediu curat!

Altex te ajuta sa reciclezi echipamente electronice de mici dimensiuni si baterii de care nu mai ai nevoie! Echipamentele electronice si bateriile contin materiale periculoase pentru mediul inconjurator. Deseurile de echipamente electrice si electronice, pe scurt DEEE, reprezinta o categorie speciala de deseuri, pentru ca aproximativ 70% din substantele toxice care ajung la gropile de gunoi provin de la astfel de echipamente. De aceea, este important sa le predai catre colectori autorizati. Locatia acestor puncte de colectare o poti afla aici.

Exemple de DEEE: - frigidere, masini de spalat, televizoare, computere, radiouri, roboti de bucatarie, jucarii care au mecanism actionat electric, etc.

Stiai ca, atunci cand cumperi un echipament nou, poti preda in magazinele Altex echivalentul vechi? La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumparatorului, distribuitorii sunt obligati sa preia DEEE in sistem 'unul la unul', in mod gratuit, in aceleasi conditii precum cele de livrare a produsului nou, daca echipamentul este de tip echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca echipamentul nou furnizat si sa informeze cumparatorul despre aceasta posibilitate inainte de achizitionarea produsului.

Cauta in magazinele Altex recipientele tip 'copacel' unde poti lasa echipamentele electronice de mici dimensiuni sau baterii uzate. Contribuie la stoparea poluarii si la o reutilizare corecta si eficienta a resurselor prin predarea deseurile de echipamente electrice si electronice la punctele de colectare special destinate!

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor