Bauturi fine

(1367 produse)
  1367 produse

  Bauturi fine de la A la Z  

   

  Daca esti in cautarea unor bauturi tari dar si rafinate, iti recomandam categoriile de bauturi Whisky, Vodka, Gin, Brandy, Tequila si Rom. Poate esti in cautarea unor bauturi specifice/ traditionale precum Palinca, Rachiu sau Calvados. Daca esti in cautarea unor bauturi mult mai aromate dar cu un nivel scazut de alcool, recomandam Aperitivele sau Cocktail-urile. Ca si recomandari finale, propunem niste bauturi nu la fel de tari dar cu un gust mai intens si o savoare aparte: Cognac, Brandy, Armagnac si Lichior.

   

  Fie ca vrei sa faci o petrecere, fie ca vrei sa te relaxezi cu un pahar, gama noastra de bauturi fine va raspunde cu siguranta nevoilor tale. Viziteaza site-ul nostru si alege-ti sortimentul preferat, nu rata super ofertele noastre.

  Intrebari frecvente

  In categoria bauturilor fine se incadreaza urmatoarele: Whisky, Vodka, Palinca si Rachiu, Cognac, Brandy, Armagnac, Rom, Gin, Tequila, Lichior, Aperitive, Bauturi traditionale, Cocktail

  Bauturile de baza, care au si cel mai mare nivel de alcool sunt: Vodka, Rom, Gin, Tequila, Whisky si Brandy. Bauturile de tip Lichior au la baza bauturile clasice enumerate mai sus, la care este adaugat un indulcitor sau anumite arome.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor