Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Masini de spalat rufe frontale

Masina de spalat rufe este unul dintre cele mai importante electrocasnice dintr-o casa. In functie de preferintele si de nevoile tale, poti opta pentru un echipament cu incarcare verticala sau pentru unul cu incarcare frontala. Masinile de spalat rufe frontale sunt clasice, fiind dotate cu un hublou prin care poti sa urmaresti ce se intampla cu hainele tale chiar in timpul utilizarii dispozitivelor.

Traditional, masinile de spalat rufe frontale au o capacitate de incarcare superioara masinilor de spalat rufe verticale. Exista insa si masini de spalat rufe frontale cu dimensiuni (inaltime, latime si adancime) care se potrivesc de minune in spatiile inguste. Ca la orice masina de spalat rufe, caracteristicile generale si cele tehnice sunt foarte importante si in cazul echipamentelor cu incarcare frontala. 

Printre aspectele de avut in vedere inainte sa-ti cumperi o masina de spalat rufe cu incarcare frontala sunt: capacitatea de spalare, viteza de centrifugare, clasa de eficienta energetica, consumul energetic, nivelul de zgomot la utilizare, numarul de programe de spalare si functiile existente.