Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Mouse Pad Gaming

Alege un mouse pad de calitate!

Un mouse pad pentru gaming pare un accesoriu neimportant, insa realitatea este diferita. Asemenea anumitor periferice, cum ar fi tastatura, mouse-ul, castile si boxele, si un mouse pad de gaming joaca un rol extrem de important cand vine vorba de experientele traite de un gamer in timp ce se joaca titlurile sale favorite. 

Un mouse pad de gaming de calitate ajuta cursorul mouse-ului sa se miste corect pe display-ul laptopului sau monitorului. In plus, un accesoriu de top determina ca mouse-ul sa alunece perfect pe durata jocurilor. Cele mai importante aspecte cand vine vorba de performantele unui mouse pad pentru jocuri sunt: dimensiunile (poti alege un accesoriu cu o suprafata mai mare sau mica), materialele de fabricatie (plastic, sticla, textil, silicon, aluminiu si altele), grosimea, textura suprafetei de contact, marginile suprafetei de contact si forma. 

In oferta noastra gasesti accesorii simple pentru mouse, dar si suprafete premium, care ii permit mouse-ului tau se incarce in timp ce te joci.