Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Dezumidificatoare

Ce rol are dezumidificatorul? 

Dezumidificatorul este un aparat de climatizare cu rol in diminuarea umiditatii in exces dintr-un spatiu. El contine un higrostat (aparat pentru controlul si supravegherea umiditatii relative a aerului) incorporat si poate fi utilizat in toate incaperile principale (dormitoare, bai si bucatarii) si secundare (debarale, camari si altele tipuri) ale unei locuinte, precum si in subsoluri sau spalatorii. 

Un dezumidifcator de calitate este produs din materiale de calitate, nu produce aproape deloc zgomot in timpul utilizarii si functioneaza eficient atat in spatii cu umiditatate foarte ridicata cat si in locuri cu mai putina umezeala. De asemenea, un dezumidificator este prevazut cu mai multe moduri de utilizare a aerului, care, printre altele, asigura o raspandire optima a aerului in incapere si opresc aparatul cand rezervorul cu apa este gol, pentru un consum redus de energie. 

Dezumidificatoarele care elimina umezeala din spatii sunt necesare pentru mentinerea umiditatii relative din incaperile inchise sub pragul de 50%, impiedicand astfel proliferarea mirosurilor neplacute, bacteriilor si acarienilor.