Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Tablete grafice

Alege o tableta grafica din oferta!

Tableta grafica este un instrument important de editare, in special daca lucrezi in dtp, design, fotografie sau arhitectura, permitandu-ti sa desenezi usor pe ecran, ca si cum ai folosi o pensula sau un creion. Fiecare tableta grafica are o suprafata pe care cu ajutorul unui creion optic - stylus-ul digital – poti scrie si desena, rezultatul final fiind vizibil atat pe dispozitiv, cat si pe ecranul unui alt device la care te conectezi. Practic, aceste tablete grafice iti dau posibilitatea de a face schitele necesare, de a edita imagini si filmulete, de a realiza grafice sau chiar a digitaliza scrisul de mana. 

Tabletele grafice de la Altex sunt accesibile oricarui buget, pretul acestora crescand in functie de specificatiile tehnice. Atunci cand te decizi sa iti cumperi un astfel de device, tine cont de faptul ca exista tablete grafice dotate cu ecran sub suprafata de lucru, dar si tablete grafice fara ecran. Cele din a doua categorie sunt mai ieftine, insa poate dura mai mult pana te acomodezi cu folosirea lor. 

Ia-ti o tableta grafica de la Altex si te vei putea ocupa mult mai usor de proiectele ce presupun design, desen si editare!