Cabluri si adaptoare audio

(73 produse)
  73 produse

   

  Cabluri si adaptoare audio la cel mai mic pret din Romania!

  Creaza sistemul audio perfect la tine acasa.

   

  Sa recunoastem, obtinerea cablurilor si adaptoarelor potrivite poate fi o adevarata bataie de cap. Luati unul prea scurt si nu este suficient de lung; luati unul prea mult si va veti impiedica de el. In plus, sunt de obicei greu de transportat atunci cand nu aveti nevoie de ele – cablurile si adaptoarele tind sa ocupe mult spatiu in geanta. Daca nu este suficient de rau, multe cabluri par destul de voluminoase.

   

  Poate fi greu sa alegi intre zeci de marci, asa ca am decis sa facem ceva in privinta asta. Acum aveti un magazin care va ofera toate tipurile diferite de cabluri de care aveti nevoie, precum si adaptoare pentru toate tipurile de conectori. Oferim garantii comerciale pentru toate produsele pe care le vindem, astfel incat sa nu va faceti griji.

   

  Gama noastra include marci populare precum Hama, Avinity, Myria si multe altele. Va punem la dispozitie cablu audio, adaptor audio, extensii si mufe. Mai oferitm si cabluri tip Jack, cabluri optice si cablu RCA sau RCA-Jack. Avem, de asemenea, o gama larga de cabluri de la 1,5m si 3m, pana la 15m - 20m, in functie de ceea ce aveti nevoie. 

   

  Proiecteaza acum de pe laptop sau calculator pe televizor si urmareste filmele si serialele tale preferate. Cumpara acum cabluri si adaptoare video!

   

   

  Intrebari frecvente

  Oferim cabluri audio cu mai multe tipuri de interfete: cablu audio tip jack, interfata optica, RCA sau Jack-RCA, interfata tip banana, interfata tip XLR, dar si cabluri simple, fara interfata.

  In gama noastra poti sa gasesti cabluri audio, adaptoare audio, extensii audio, mufe audio dar si alte tipuri de produse. Iti punem la dispozitie o gama larga de interfete dar si o gama larga in functie de lungimea cablului, cabluri de sub 1m pana la 15m.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor