Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Uscatoare de rufe

Uscatoarele de rufe sunt indispensabile cand vine vorba de intregul proces de curatare a hainelor. Uscatoarele de rufe sunt de doua tipuri: automate si clasice. Un uscator de rufe automat este un electrocasnic modern ideal pentru zvantarea hainelor in locuintele fara balcon. Un astfel de echipament arata asemanator cu o masina de spalat rufe si dispune de mai multe programe pentru uscarea hainelor, adecvate carateristicilor diferitelor articole vestimentare. 

Cel mai mare avantaj al unui uscator de rufe automat este ca hainele sunt igienizate si zvantate in doar cateva ore. Un alt avantaj al unui asemenea dispozitiv este ca ocupa putin spatiu.

In ceea ce priveste uscatoarele de rufe traditionale, marele lor avantaj este ca pot fi asezate oriunde in locuinta. De regula, ele sunt amplasate pe balcoane si inlocuiesc sarmele si sforile utilizate in trecut pentru uscarea rufelor. Un uscator de rufe de balcon are, spre deosebire de un echipament automat, un pret mult mai mic, astfel ca este accesibil unui numar mai mare de oameni. 

Pe de alta parte, un uscator de rufe pentru balcon ocupa destul de mult loc, are o durata de viata redusa si nu este un obiect estetic pentru locuinta.