Vin alb

(459 produse)
  459 produse

  Vinul alb este expresia elegantei si a rafinamentului, acesta fiind unul dintre cele mai luxoase tipuri de bauturi. Preferat majoritar de catre doamne, tocmai pentru tinuta eleganta si pentru modul de servire, vinul alb este insa o alegere perfecta pentru oricine, indiferent de moment.

   

  Ce tipuri de vin alb poti alege?

  Vinul alb poate fi intalnit intr-o variatate de tipuri si il poti alege in functie de preferintele tale personale. Un vin alb sec, precum vinul alb Recas, cu o cantitate redusa a zaharului din continutul acestuia, poate fi o alegere perfecta atunci cand vrei sa simti aroma strugurilor.

  La polul opus, pentru multe persoane cel mai bun vin alb este cel dulce, cu un gust mai plin, datorita continutului de zahar. Vinul alb dulce Purcari este o optiune perfecta pentru seri elegante de vara, atunci cand aromele speciale ale vinului sunt amplificate de temperatura aerului intocmai ca un parfum unic si elegant.

  Nu uitam nici de vinurile demiseci si demidulci, precum cele din gama Cotnari, care iti ofera echilibru si o simbioza perfecta intre estetic si olfactiv.

   

  Cel mai bun vinul alb, o poveste intr-un pahar elegant cu picior

  Servirea unui vin alb implica prestanta si o anumita tinuta, iar aceste lucruri confera vinurilor o stralucira aparte, demne de apartenente regale. Vinul alb spune, asadar, povestea elegantei, a rafinamentului si te transpune intr-o lume a luxului si a bunului gust, pe care nu o vei uita niciodata.

  Intrebari frecvente

  Pentru un pahar de 177 ml de vin alb dulce cu 6-9 alc/vol: 111 – 147 calorii. Pentru un pahar de 177 ml de vin alb dulce cu 9-12 alc/vol: 177-213 calorii. Pentru un pahar de 177 ml de vin alb sec cu 9-12 alc/vol: 107-143 calorii. Pentru un pahar de 177 ml de vin alb sec cu 12-14 alc/vol: 153-173 calorii.

  Poti combina vinurile albe la branzeturi, mai ales daca sunt si seci. Pastele care contin branza, cum sunt Carbonara sau Quatro Fromaggi, vor capata o aroma speciala alaturi de vinurile albe.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor