Manusi de unica folosinta

(20 produse)

   

  Manusile de unica folosinta - concepute sa satisfaca cele mai inalte standarde in materie de protectie si igiena!

   

  Fie ca lucrezi in domeniul medical, in industria alimentara, in saloanele de infrumusetare sau in orice alt mediu care necesita o igiena atenta, manusile de unica folosinta sunt alegerea perfecta pentru tine.

   

  Fabricate din materiale precum nitrilul sau vinilul, manusile de unica folosinta sunt durabile, rezistente la rupere si la patrunderea lichidelor si iti ofera o protectie completa impotriva contactului direct cu diferite substante. Manusile de unica folosinta asigura un confort deosebit pe durata utilizarii.

   

  Manusile de unica folosinta sunt disponibile in mai multe dimensiuni si culori si pot fi utilizate in diferite scopuri si medii de lucru. Fie ca ai nevoie de manusi pentru examinari medicale sau pentru manipularea alimentelor, pe site-ul nostru gasesti manusile potrivite pentru tine.

   

  In plus fata de protectia pe care o ofera, manusile de unica folosinta sunt si extrem de practice. Acestea iti permit sa iti desfasori activitatile fara a-ti afectata precizia miscarilor.

   

  Bucura-te de igiena si protectie cu manusile de unica folosinta! Comanda acum pentru o siguranta garantata in fiecare situatie!  Intrebari frecvente

  Manusile de unica folosinta sunt rezistente la anumite substante chimice, in functie de materialul din care sunt fabricate. De exemplu, manusile de nitril sunt cunoscute pentru rezistenta lor la substante chimice, inclusiv la solventi si uleiuri. Cu toate acestea, este important sa verifici specificatiile produsului si sa iei in considerare natura substantelor chimice cu care vei lucra pentru a asigura protectia adecvata a mainilor tale.

  In general, se recomanda schimbarea manusilor intre diferite sarcini pentru a mentine igiena optima. Pentru activitati cu expunere la substante periculoase, este indicat sa schimbi manusile mai des pentru a asigura protectia adecvata. De asemenea, este important sa verifici manusile periodic si sa le schimbi imediat in cazul in care prezinta semne de uzura sau deteriorare.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor