Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Accesorii telefon mobil

Un telefon bine întreținut are nevoie și de accesorii pe măsură

Fie că este vorba de huse, folii de protecție, suport auto sau carduri de memorie, la Altex vei găsi acele accesorii de telefon mobil adaptate aparatului tău, astfel încât să poți face alegerea perfectă. Pentru un plus de siguranță, e indicat ca mai ales pentru tipurile moderne de telefoane – smartphones – să folosești huse și folii care să împiedice murdărirea, zgârierea sau chiar spargerea aparatului. 

Tot când vine vorba despre accesorii de telefon mobil, vei avea de multe ori nevoie de cabluri sau adaptoare, care să te ajute fie la încărcarea terminalului, fie la conectarea sa la alt device. Populare ca accesorii pentru telefoane sunt și bateriile externe, ce îți permit să călătorești fără grija că telefonul te va lăsa atunci când ai mai multă nevoie. Nu uita și de distracție: accesorii de telefoane precum selfie stick-ul îți pot face pozele de vacanță mult mai reușite. 

Verifică promoțiile și achiziționează accesorii de telefon la reducere, astfel încât să poți folosi device-ul tău mai ușor și mai sigur.