LEGO

(515)

  Seturi Lego la cel mai mic pret din Romania!

   

  Construieste, invata, distreaza-te cu seturile Lego de pe site-ul nostru!

  Piesele Lego sunt printre cele mai populare jucarii din lume, iubite de cei mici si de cei mari. Seturile Lego sunt foarte populare deoarece nu necesita lipici sau unelte pentru a fi asamblate, ci pur si simplu urmeaza instructiunile din setul comandat sau lasa creativitatea sa iasa la iveala in timp ce faci ceva complet original. Cu piesele Lego imaginatia este limita.

  Multe seturi Lego au teme licentiate din desene animate populare, filme si jocuri video: Lego Ninjago, Lego friends, Lego city, Lego Star wars, chair si Lego Minecraft.

   

  Lego - perfecte pentru orice varsta

  Seturile lego nu sunt doar pentru cei mici. Cu seturile Lego de colectie pentru adulti ai parte de o activitate relaxanta care iti permite sa te concentrezi asupra unui obiectiv pe termen scurt si sa ai mainile ocupate. Daca esti genul de persoana cu o minte activa, atunci relaxarea cu un set Lego dupa munca poate fi o modalitate excelenta de a evada din rutina zilnica.

  Pentru cei mici seturile Lego reprezinta o modalitate distractiva de a dezvolta o serie diversa de abilitati precum atentie, concentrare, comunicare, rezolvarea conflictelor si de rezolvare a problemelor. Pe site-ul nostru gasesti o gama larga de seturi Lego,  potrivite pentru orice varsta. Alege seturi Lego pentru copii de 2-3 ani, seturi Lego pentru copii de 5-6 ani sau seturi Lego pentru copii 7-8 ani.

  Comanda acum setul Lego ideal pentru tine!      

  Intrebari frecvente

  Din 1963, majoritatea pieselor Lego sunt fabricate dintr-un plastic de inalta calitate numit ABS. Acesta asigura aderenta conectiva unica, luciul ridicat si culorile pentru care sunt cunoscute caramizile Lego. De asemenea, indeplineste o lista lunga de reguli de siguranta, durabilitate si calitate.

  Piesele Lego de toate tipurile constituie un sistem universal. In ciuda variatiei in designul si scopurile pieselor individuale de-a lungul anilor, fiecare piesa ramane compatibila intr-un anumit fel cu piesele existente. Caramizile Lego din 1958 inca se combina cu cele realizate in prezent, iar seturile Lego pentru copii mici sunt compatibile cu cele realizate pentru adolescenti. Sase caramizi de 2 × 4 pot fi combinate in 915.103.765 de moduri.

  Cel mai bun raport calitate-pret

  Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor