Click aici catre cele mai bune promotii.
Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Antivirus

Instaleaza un antivirus!

Daca tii la datele tale si iti doresti ca acestea sa fie in siguranta, este necesar sa iti echipezi device-ul cu un antivirus. Acesta actioneaza ca un scut impotriva amenintarilor prezente pe diverse site-uri, in fisiere sau aplicatii sau chiar in mailurile primite pe adresa personala. Antivirusul blocheaza virusii, scaneaza fisierele deja existente si iti permite sa preintampini orice atac online. 

Pasul cel mai simplu pe care il poti face pentru a-ti proteja PC-ul este sa cauti un antivirus online: desi e posibil sa gasesti diverse variante de descarcat de pe site-uri ce promit protectie avansata, ideal este sa te orientezi catre un pachet oferit de un furnizor de incredere, pe care sa il achizitionezi prin doar cateva clickuri. La Altex gasesti programe antivirus de la Bitdefender, Nod32, Kaspersky si Intel, cu licenta pentru un intreg an. 

Ai grija ca atunci cand iti alegi antivirusul pentru calculator sa mergi pe varianta potrivita pentru necesitatile tale: poti opta pentru o varianta ce sa poata fi folosita de un singur utilizator sau pe o varianta care poate fi instalata pe mai multe device-uri. Instaleaza-ti antivirus pe calculator astfel incat sa poti naviga pe internet fara griji.