Access Point

(34 produse)

  Cauti un amplificator de semnal WiFi? Ai ajuns exact unde trebuie!

  Stilul de viata modern implica prezenta aproape constanta in viata noastra a digitalizarii, tehnologiei si internetului. Mai ales acasa, atunci cand dorim sa urmarim serialul preferat pe o platforma de streaming, sa facem cumparaturi online sau pur si simplu sa folosim retelele de socializare, avem nevoie de un semnal WiFi care sa ne permita sa facem aceste lucruri fara intreruperi si fara un timp indelungat de incarcare a paginilor. De aceea, ne-am gandit sa includem in gama noastra amplificatoare de semnale WiFi care sa te ajute sa faci toate lucrurile pe care le doresti, in conditii optime. Amplificatoarele permit receptionarea semnalului WiFi pe o raza mai mare, pentru ca accesul rapid la internet sa fie la fel de performant oriunde te-ai afla in casa.

   

  Internet fara intreruperi? Ai nevoie de un range extender WiFi de ultima generatie!

  Daca ai o casa mare sau peretii incaperilor sunt grosi si receptia semnalului WiFi este ingreunata, nu mai trebuie sa cauti tot felul de solutii costisitoare si neperformante. Ai nevoie doar de un router wireless si de un range extender care te vor ajuta sa ai o receptie uniforma in orice incapere sau zona indepartata a casei. In gama noastra gasesti o multime de range extendere, routere, repetitoare de semnal wifi, boostere wifi si diverse accesorii care vor permite conectarea fara batai de cap la reteaua WiFi. 

   

  Descopera reteaua wireless rapida si sigura cu un access point WiFi

  Internetul de mare viteza se poate transforma in realitate cu ajutorul unui access point wireless performant care te va ajuta sa ai o experienta completa si de cea mai buna calitate pentru jocurile online, platformele de streaming de continut video si descarcare de continut. 

  Daca iti doresti sa ai internet de mare viteza si fara intreruperi, alege din gama noastra toate lucrurile de care ai nevoie: adaptor wireless, amplificator semnal wifi, access point exterior si toate accesoriile necesare. 

   

  Alege toate produsele de care ai nevoie la preturi accesibile si bucura-te de calitate!

  Intrebari frecvente

  Amplificatorul WiFi are rolul de a imbunatati performanta conexiunii la internet, indiferent de numarul de dispozitive, obstacolele din casa, apartament sau numarul de pagini web deschise pe un dispozitiv. In functie de model amplificatoarele WiFi pot fi alimentate la priza, cu baterii sau conectate la un port USB.

  Exista pe piata amplificatoare care emit semnat pe o suprafata foarte mare, insa acestea nu sunt destinate uzului obisnuit dintr-o locuinta. Daca doresti sa imbunatatesti calitatea semnalului din casa si sa elimini zonele in care semnalul nu este receptionat, cel mai potrivit este un amplificator cu o arie de acoperire de 50 de metri.

  Atunci cand esti in cautarea amplificatorului de semnal potrivit pentru casa si nevoile tale, este necesar sa iei in considerare mai multe aspecte: securitatea retelei wireless, sistemul (o singira banda, dual band sau cu 3 benzi), compatibilitatea cu dispozitivele tale, functiile suplimentare si, nu in ultimul rand, designul.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor