Panouri Fotovoltaice - Solare

(83)

  Panouri solare fotovoltaice, o optiune ieftina si ecologica.

  Din ce in ce mai multi proprietari de locuinte opteaza pentru panouri fotovoltaice pentru a reduce factura de energie si pentru a proteja mediul inconjurator. Un panou fotovoltaic transforma lumina pe care o preia din razele soarelui direct in energie electrica. Asta inseamna ca poti folosi panouri solare pentru curent, sa te bucuri de acelasi confort, dar sa platesti mai putin la factura de energie electrica.

  Panourile fotovoltaice produc energie electrica inclusiv iarna, deci poti folosi acea energie electrica pentru apa calda si incalzire cu ajutorul unui boiler electric.

  Din ce este format un kit panouri fotovoltaice?

  Un kit este format din panouri solare fotovoltaice, invertor, structura montare panouri, suruburi si accesorii montaj. Kit-ul poate fi on-grid sau off-grid.

  Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si te vom tine la curent cu noutatile din domeniu – cand apare un model nou de panou solar sau cand poti profita de un panou solar ieftin.

  Intrebari frecvente

  Panourile solare (cunoscute și sub denumirea de „panouri fotovoltaice”) sunt folosite pentru a converti lumina de la soare in energie electrica care poate fi folosita pentru alimentarea sarcinilor electrice.

  Pentru a avea energie electrica de la soare, aveti nevoie de un panou solar ce are o celula solara sau mai multe celule. Celula solara absoarbe o parte din particulele de lumina ce cad pe aceasta, numite si fotoni. Fiecare foton contine o cantitate mica de energie.

  Panourile solare se conecteaza la un invertor, care are rolul de a transforma energia electrica in curent continuu produsa de panouri, in curent alternativ.

  Un sistem on-grid este un sistem care functioneaza impreuna cu reteaua de distributie electrica, montandu-se un contor cu dublu sens care inregistreaza energia injectata in retea, devenind astfel un prosumator.

  Un sistem solar in afara retelei (off-grid) permite ca energia electrica produsa de panouri solare sa fie stocata intr-un acumulator fara legatura directa la reteaua de utilitati, oferind o sursa de energie independenta casei sau afacerii dvs.

  Cel mai bun raport calitate-pret

  Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor