Masini de gaurit si insurubat

(280 produse)
  280 produse

  Vrei sa te apuci de treaba si nu ai sculele potrivite ?

   

  Gama noastra variata este  locul perfect pentru a-ti gasi bormasina cu acumulator ideala pentru nevoile tale! Indiferent ca iti doresti o bormasina clasica, o bormasina cu percutie sau o bormasina cu impact puternic, suntem aici pentru tine. Descopera oferta noastra de bormasini, inclusiv modelele de la Bosch, DeWalt si Milwaukee, toate concepute pentru a-ti oferi performanta si fiabilitate in proiectele tale.

   

  Bormasina cu acumulator este alegerea perfecta pentru mobilitate si flexibilitate in timpul lucrului. Cu un acumulator puternic, vei putea sa lucrezi fara restrictii si fara cabluri incomode. Alege intre modelele noastre variate, inclusiv cele de la branduri de incredere precum Bosch, DeWalt si Milwaukee, si bucura-te de performanta excelenta si autonomie indelungata.

   

  Indiferent ca esti un profesionist experimentat sau un pasionat de bricolaj, o bormasina electrica este instrumentul esential in trusa ta de unelte. Cu functii versatile si putere ajustabila, vei putea gauri si infileta cu usurinta intr-o varietate de materiale. Descopera modelele noastre fiabile si eficiente, proiectate pentru a-ti facilita munca si pentru a obtine rezultate precise si profesionale.

   

  Exploreaza gama noastra de produse si usureaza-ti munca!

   

   

   

   

   

   

   

  Intrebari frecvente

  Criteriile de alegere ale unei bormasini sunt: metoda de alimentare, puterea, viteza de gaurire, diametru maxim de gaurire, capacitatea de gaurire, materialul care urmeaza sa fie gaurit, utilizare (hobby sau profesional).

  In majoritatea cazurilor, schimbarea mandrinei la o bormasina necesita parcurgerea urmatorilor pasi: se slabeste si se indeparteaza mai intai surubul care fixeaza mandrina, se prinde in mandrina o cheie hexagonala si se slabeste mandrina cu o rotire in sensul invers al acelor de ceasornic. Unele bormasini specializate necesita o vizita la service pentru montarea unei noi mandrine.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor