Rame foto digitale

(7 produse)

  Rama foto digitala la cel mai mic pret din Romania

   

  Alege o rama foto digitala

   

  Ramele foto standard pot afisa doar cate o fotografie per rama, asadar casa ta ajunge impanzita de rame prin care vrei sa iti expui cele mai dragi amintiri. O rama foto digitala le poate afisa pe toate, intr-o singura rama compacta, fara a ocupa un spatiu mare. Trebuie doar sa ai pozele pe un card de memorie sau un stick pe care il conectezi la rama, iar aceasta le va afisa pe toate pe rand, dupa setarile facute de tine. Iar pentru a capta cele mai frumoase amintiri ale tale la cea mai buna calitate, poti alege un aparat foto Mirrorless din gama noastra variata.

   

  Albumul foto digital

   

  Un album foto digital este o aplicatie software care permite utilizatorului sa importe imagini direct dintr-o camera foto sau un card de memorie. In esenta, este un album foto care poate fi personalizat online, descarcat si trimis oricui. Este un mod inedit de a pune laolalta toate pozele dragi tie si de a personaliza complet aranjarea in pagina, aspectul si prezentarea sa. Iar, cu un aparat foto compact din gama noastra poti face poze oriunde, oricand, pentru a umple acel album digital cu amintiri dragi, intrucat sunt mici  si usor de depozitat.

   

  Cele mai bune rame foto digitale

   

  Aspectele cele mai important sunt capacitatea de stocare, rezolutia si calitatea afisajului. Poti alege din varietatea noastra de rame foto digitale pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor si cerintelor tale. Ai de unde sa alegi orice tip de rama, cu diverse capacitati si specificatii.

   

   

  Alege rama foto digitala potrivita de pe site-ul nostru si ai livrare rapida pana la usa!

   

   

  Intrebari frecvente

  La alegerea unei rame foto digitale, trebuie sa ai in vedere numarul de poze pe care doresti sa il afisezi prin aceasta, un criteriu putand fi capacitatea de stocare.

  Majoritatea ramelor digitale de calitate superioara au o capacitate de 4-8 GB, memorie care, estimativ, inseamna 30.000 de poze. Unele rame insa nu au capacitate de stocare interna, acest lucru insemnand ca trebuie sa folosesti un card de memorie sau un stick.

  Majoritatea ramelor foto electronice au o autonomie de 2-5 ore, dupa care au nevoie sa fie bagate in priza.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor