Calorifere electrice

(57 produse)
  57 produse

  Calorifere electrice la cel mai mic pret din Romania!

   

  Nu uita sa te pregatesti corespunzator pentru sezonul rece cu cele mai bune calorifere electrice de pe siteul nostru!

   

  E important sa te pregatesti din timp pentru sezonul rece si sa te asiguri ca ai atat acasa, cat si la birou un calorifer electric. Cand vorbim despre calorifere electrice portabile sau de perete, vorbim despre confort crescut si stare de bine. Un calorifer electric poate fi folosit pentru baie, bucatarie sau birou si iti va asigura confortul in cele mai geroase zile de iarna.

   

  Confort crescut si consum redus? Se poate!

   

  Credeai ca nu poti avea parte de confort crescut si consum redus? Ei bine, se poate. Cu radiatoarele electrice potrivite ai parte de un consum mic, fiind extrem de economice, indiferent daca vorbim de un calorifer electric sau termic. Caloriferele electrice dispun de un numar de 3 trepte de caldura si intre 9 si 14 numere de elementi care asigura o distributie corespunzatoare a caldurii in intreaga incapere.

   

  Economice si portabile, la noi gasesti cea mai mare varietate de calorifere electrice 

  Caloriferele electrice de pe siteul nostru sunt reglabile, astfel incat poti seta temperatura si poti alege exact cata caldura doresti. Perfect pentru dormitoare si alte incaperi unde spatiul este limitat, caloriferul electric este usor de montat si utilizat - trebuie doar sa-l conectezi la o priza, sa setezi temperatura termostatului si sa te bucuri de caldura din camera. Vei fi incantat cat de usor este sa mentii casa incalzita pe tot parcursul iernii.

   

  Vino pe site sau in magazine si descopera gama de calorifere electrice potrivite pentru tine, la cel mai mic pret!

  Intrebari frecvente

  Cand alegi caloriferul electric, tine cont mai ales de spatiul pe care il ai de incalzit. Cu cat vorbim de un spatiu mai generos, cu atat vei avea nevoie de un calorifer mai puternic.

  Un calorifer electric de 2000 W consuma aproximativ 16 kW daca este folosit timp de 8 ore fara oprire.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor