Mini PC

(7 produse)

  Mini PC la cel mai mic pret din Romania!

   

  Dimensiuni mici care se potrivesc oricarui spatiu

   

  Multi oameni pot fi indusi in eroare din cauza cuvantului -mini- crezand ca acest tip de calculatoare nu este suficient de puternic pentru a satisface nevoile utilizatorilor precum PC-ul clasic. Insa mini PC-urile pot face exact ce fac si desktopurile PC cu drepturi depline. Un mare avantaj al mini PC-urilor este dimensiunea si faptul ca nu ocupa mult spatiu, potrivindu-se de minune oriunde il asezi pe birou. Dimensiunea lui nu este mai mare decat a unui router ceea ce il face ideal pentru cei care nu vor o unitate mare care sa ocupe mult spatiu.

   

  Lucreaza la proiectele tale fara intreruperi!

   

  Dotate cu procesoare puternice, atat Intel i5 cat si Apple M1 mini PC de la Mac este cu adevarat un computer desktop grozav. Mac mini indeplineste sarcini precum automatizarea locuintei, calcule industriale, redarea unui concert live atunci cand rulezi un motor de sunet sau testarea unor noi aplicatii IOS. Este compatibil si cu Ipadurile si le poti folosi ca pe un al doilea ecran Mac.

  Mini PC-urile folosesc mai putina energie decat calculatoarele normale ceea ce le face excelente pentru afacerile care se bazeaza pe echipamentele lor pentru a-si desfasura activitatea toata ziua.

   

  Descopera cheia succesului cu noile mini PC

   

  Daca doriti sa va mentineti o productivitate crescuta in timp ce lucrati de acasa, ar trebui sa luati in considerare achizitionarea unui mini PC in detrimentul unui laptop clasic. Nu numai ca mini PC-urile se descurca excelent in taskurile zilnice precum navigare pe internet, email, prezentari si foi de calcul, iar acestea pot corespunde nevoilor tale unice.

  Cip-ul M1 promite o performanta de procesare de 3 ori mai rapida si o grafica de 6 ori mai rapida fata de generatiile anterioare, fiind unul dintre cele mai puternice motoare de invatare automata si un prieten de nadejde atunci cand lucrezi, te joci sau creezi ceva pe Mac.

   

  Mini PC-urile au mai multe avantaje fata de sistemele de calculatoare mai mari ceea ce le face ideale atunci cand vrei sa redai continut digital. Descopera o gama variata de mini PC special alese pentru tine, la cele mai mici preturi.

  Intrebari frecvente

  Consumul depinde de tipul unitatii PC si de dotarile sale si il poti afla citind specificatiile. Pentru un mini PC Mac Mini 2022 cu memorie de 16 GB si SSD de 2 TB, consumul maxim este de 39 W la putere maxima, fata de Mac Mini 2018 (procesor Intel Core 64 GB memorie DDR4, la 2.666 MHz, SSD de 2 TB) care consuma 122W.

  In alegerea celui mai bun mini PC pentru tine ar trebui sa tii cont de urmatoarele criterii: scopul cu care il vei folosi (redarea continutului digital, grafica, programare sau divertisment), performanta fiecarei componente, dotari si accesorii suplimentare, design si pret.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor