Vin rose

(223 produse)
  223 produse

  Vinul rose, un vin cu personalitate proprie

  Cultura vinului rose este deosebit de importanta, deoarece de cele mai multe ori, in mod eronat, acest tip de vin este considerat a fi un amestec intre vinul alb si vinul rosu. In realitate, insa, vinul rose nu este un hibrid care imprumuta caracteristici, ci este un vin de sine statator, cu caracteristici proprii, cu adevarat fermecatoare.

   

  Cum se obtine cel mai bun vin rose?

  Vinul rose este, asadar, un vin special, cu o personalitate unica, a carui culoare si aspect cuceresc chiar de la prima privire. Vinul rose este obtinut prin etape de fermentare a mustului impreuna cu cojile de struguri rosii, insa, intr-un proces mai redus decat in cazul realizarii vinului rosu. De aici, si culoarea fermecatoare, si savoarea inconfundabila.

   

  Vinul spumant rose, bijuteria vinurilor

  O categorie aparte de vinuri este cea a vinurilor spumante. Acestea aduc in plus, fata de vinurile traditionale, o sclipire de eleganta si un gust rafinat. Aciditatea lor usor crescuta confera unui vin spumant rose exact caracterul distinctiv de care are nevoie orice eveniment special. 

  O aroma deosebita, o eleganta aparte si o prezentare exceptionala, acestea sunt cele mai importante atribute pe care le detine vinul rose.

  Acest vin este cel mai potrivit pentru perioadele de vara, efectele sale racoritoare si revigorante fiind principalele caracteristici care il scot din anonimat. Daca nu stii ce vin rose sa alegi, nu sta pe ganduri - da-ne un semn si te ajutam noi sa alegi ceea ce ti se potriveste!

  Intrebari frecvente

  Vinul rose se poate alege avand in vedere modul de fermentare a strugurilor, aroma si culoarea.

  Un pahar de vin rose de circa 200 ml poate avea circa 100 calorii.

  Vinul rose se serveste alaturi de preparate usoare, de tipul salatelor, fiind in general o bautura de vara.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor