Card Reader

(12 produse)

   

  Card Reader la cel mai mic pret din Romania!

   

  Memorii USB (Stick USB) si Carduri de memorie intr-un singur dispozitiv.

   

  Un cititor de carduri este foarte util atunci cand vrei sa faci transfer de date intre carduri de memorie, hard disk extern sau un stick USB, dar si pentru a citi si scrie carduri de memorie de tip SD / microSD pe un computer / notebook / MacBook / tableta cu conexiune USB-C.

   

  Astfel, cititorul de card permite schimbul direct de date intre cardurile de memorie si citirea si scrierea tuturor cardurilor de memorie obisnuite. Orice combinatie de dispozitive ai, acest gadget este capabil sa transfere informatiile foarte rapid si sigur intre dispozitive.

   

  Un card reader / cititor de carduri din gama noastra poate face un transfer de date de foarte mare viteza de la 480 Mbps pana la 5 Gbps. Iti oferim produse cu un design modern si rezistent, cu o suprafata eleganta si robusta din aluminiu, otel, plastic sau alte materiale.

   

  Cititoarele de carduri din gama noastra sunt compatibile cu: MicroSD / microSDHC / microSDXC; SD / SDHC / SDXC; MS / MS Duo / MS PRO Duo / MS PRO-HG; MMC / MMC Plus / MMC 4.0; Card xD; CompactFlash I & II; MS Micro (M2).

   

  Cardurile de memorie din gama noastra sunt oferite de catre branduri de top si vei avea parte de garantie comerciala de 24 de luni daca vei achizitiona de pe site-ul nostru.

   

  Daca vrei sa-ti cumperi un card reader nou, atunci ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum un card reader si bucura-te de 24 de luni garantie comerciala.

   

   

  Intrebari frecvente

  Un cititor de carduri sau card reader, cum se mai numeste acesta, este un dispozitiv care citeste si prelucreaza date de pe un mediu de stocare sub forma unui card de memorie. Primele dispozitive aparute au fost cititoarele de carduri perforate, care erau capabile sa citeasca acele carduri perforate din carton sau hartie, folosite in primii ani ai industriei computerelor, pentru a stoca informatii si programe utilizate in sistemele informatice. Cititoarele de carduri moderne sunt dispozitive care pot sa citeasca majoritatea cardurilor, fie pe baza unuicod de bare, banda magnetica, cip de calculator sau alt mediu de stocare media.

  Un cititor de carduri / card reader este capabil sa citeasca informatii de pe mai multe dispozitive simultan. Introduci cititorul de carduri in laptop, apoi poti introduce in acesta un stick de memorie USB sau diferite tipuri de carduri de memorie in functie de marimea acestora.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor