Aparate foto DSLR

(12 produse)

   

  Aparat foto DSLR la cel mai mic pret din Romania!

   

  Imortalizeaza momentele speciale din viata ta cu un aparat foto DSLR 

   

  Daca doresti sa te lansezi in domeniul fotografie sau pur si simplu doresti sa beneficiezi de flexibilitatea obiectivelor interschimbabile pe un singur corp, un aparat foto DSLR este aparatul foto perfect pentru tine. Cu posibilitatea de a controla adancimea campului, echilibrul ISO si multe altele, puteti transforma orice simplu instantaneu intr-o opera de arta.

   

  Fotografiaza fara efort

   

  Datorita aparatelor foto care pot face focalizare automata, pot stoca mii de fotografii pe cardul de memorie interna fotografia digitala este mai accesibila ca niciodata.

   

  Mecanismul din spatele unui aparat foto DSLR

  Aparatul foto DSLR functioneaza pe principiul luminii care intra in obiectivul aparatului foto digital SLR, fotograful isi vede subiectul in vizorul optic prin reflectarea acelei lumini de catre o oglinda din interiorul corpului aparatului foto. Cand se face fotografia, oglinda se da la o parte, iar lumina trece prin senzorul de imagine digital, unde fotografia este captata pe un card SD. Acest lucru este diferit de aparatele foto fara oglinda, unde lumina ajunge direct la senzorul de imagine, iar fotograful vede ceea ce fotografiaza prin intermediul unui ecran LCD din spate sau al unui vizor electronic.

  La noi pe site gasesti o gama variate de aparate foto si poti opta pentru un aparat foto DSLR cu filmare full HD sau 4K.

   

  Un aparat foto DSLR nu trebuie sa iti lipseasca mai ales atunci cand esti o fire creativa sau pur si simplu doresti sa iti dezvolti o noua pasiune. Intra la noi pe site sau hai in magazine si cumpara aparatul foto DSLR la care ai visat dintotdeauna.

   

   

  Intrebari frecvente

  Alege aparatul foto DSLR in functie de ergonomia aparatului, posibilitatea de a schimba obiectivul, un meniu in limba romana pentru a putea fi usor de navigat pentru cei care sunt de la inceput de drum in arta fotografiei.

  Un aparat foto DSLR este un aparat foto digital care combina mecanismele reflexiei unei singure lentile si un senzor digital care capteaza imaginea.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor