Desktop Home

(41 produse)

  Desktop Home la cel mai mic pret din Romania!

   

  Performanta pe care te poti baza

   

  Calculatoarele PC te ajuta sa-ti duci la bun sfarsit proiectele din domeniul IT, grafica sau gaming. Indiferent de industria in care activezi, un desktop PC performant dotat cu componente de ultima generatie vine in intampinarea taskurilor tale zilnice. Imbunatatite cu cele mai noi procesoare Intel Core va puteti bucura de rapiditate atunci cand lucrati, de fiabilitate si de o experienta pe PC imbunatatita. Puterea procesorului te ajuta sa navighezi printre aplicatii mult mai usor, sa editezi poze sau video la o calitate mult mai buna, si sa te bucuri de o experienta mult mai realista a jocurilor, gratie placilor grafice mult mai performante.

   

  Desktop pc - special creat pentru multitasking

   

  Finalizati mai rapid taskurile folosind desktop PC pentru acasa si navigati cu rapiditate de la prezentari Power Point la editare foto sau video. Puteti opta pentru un desktop home cu placi grafice NVIDIA Ge Forge GT care va usura munca atunci cand aveti multe taskuri de indeplinit.

   

  Datele sunt acum mereu in siguranta

   

  Mici si compacte desktopurile home sunt prevazute cu o caracteristica de securitate in care puteti avea incredere. Hardware-ul creeaza si stocheaza parolele dumneavoastra in siguranta, astfel nu trebuie sa va mai ingrijorati de spargerea conturilor.

  Desktopul pentru acasa va asigura conexiuni mult mai rapide prin intermediul portului VGA sau HDMI. Gata de lucru in orice moment, unitatea PC este prevazuta cu porturi USB atat pe fata cat si pe spatele dispozitivului, pentru a profita cat mai mult de productivitatea pe care aceste dispozitive o ofera.

   

  Un desktop home este dispozitivul pe care va puteti baza mereu cand aveti de efectuat numeroase taskuri. Cu un design eficient care ocupa foarte putin spatiu pe birou, cu procesoare mult mai puternice, placi grafice performante si conectivitate pentru dispozitive periferice, unitatea pentru PC este componenta de baza pentru ca tu sa-ti duci la bun sfarsit toate sarcinile zilnice.

  Intrebari frecvente

  Desktopul pentru acasa te ajuta atunci cand vrei sa navighezi rapid printre aplicatii, sa editezi poze sau video, sa te uiti la filme sau sa te joci pe calculator. Daca vrei sa tii cont de toate acestea trebuie sa alegi un desktop home cu un procesor bun, memorie de stocare mare si procesor grafic performant.

  Un desktop home prezinta porturi pentru citirea cardurilor de stocare, porturi pentru USB, porturi USB Type A, port VGA, mufa globala pentru set casca si microfon.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor