Promotii voucher

Creditul in magazin

Te-ai obisnuit sa pui planurile in asteptare. De acum pune-le in aplicare!

Ia pe loc* creditul in magazin si pleci acasa cu produsele mult visate!

  • Poti imprumuta intre 300 - 30,000 lei
  • Perioada de creditare 6 - 59 de luni
  • Varsta: 21-70 ani
  • Vechime la actualul loc de munca: 3 luni
  • Venit minim net acceptat: 1.200 lei

Formular contact

Completeaza datele de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp

Exemplu reprezentativ

Exemplu reprezentativ de calcul pentru produsul Creditul in Magazin: Pentru o valoare totala a creditului de 5000 lei, cu Asigurare de Viata, rambursat in 60 luni, rata anuala a dobanzii este 32,00% (fixa pe toata durata contractului), taxa de analiza este de 100 lei, comisionul lunar de administrare este de 5 lei, rata lunara este de 213.02 lei, prima de asigurare de viata este de 1.092,42 lei, valoarea totala platibila este de 12.781,15 lei si dobanda anuala efectiva (DAE) este de 40,07%. Oferta valabila prin credit de consum oferit de Credex IFN. Mai multe detalii se regasesc la biroul de rate din magazine.

*Aplicabil pentru categoriile de persoane (cu titlu de exemplu, salariati) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile fiscale, in baza exprimarii acordului de consultare si prelucrare a informatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). in lipsa acestui acord, precum si pentru celelalte categorii de venituri, este necesara prezentarea documentatiei de venit. Creditorul isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, avand dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, in conformitate cu normele interne si reglementarile legale.

**Fac exceptie situatiile in care decizia de creditare nu poate fi luata pe loc din motive independente de vointa Credex IFN sau situatiile in care este necesara o analiza suplimentara a cererii.

Cel mai bun raport calitate-pret

Conform sondajului Best Buy Award 2021/2022 efectuat de organizatia iCertias.

Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.

S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal