Software calculator

(42 produse)

   

  Software calculator la cel mai mic pret din Romania!

   

  Ce trebuie sa faci dupa ce ti-ai luat un laptop sau un calculator?

   

  Dupa ce iti cumperi un laptop sau un calculator, mai intai trebuie sa te asiguri ca ai instalate toate programele de baza, cu tot cu licentele necesare. In acest scop, venim in ajutorul tau cu mai multe tipuri de produse dedicate pentru buna functionare a dispozitivelor tale.

   

  Astfel, trebuie sa-ti instalezi neaparat un program de protectie antivirus, apoi  pachetul oferit de cei de la Microsoft, adica Microsoft Office. Acest pachet iti pune la dispozitie mai multe programe folosite in majoritatea companiilor, dar si la scoala, liceu sau facultate: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Outlook, Microsoft Publisher si Microsoft Access. Gama noastra iti mai pune la dispozitie si diferite sisteme de operare in functie de nevoile tale, Microsoft Windows pe 32 bit sau pe 64 bit, cu licente de tip retail sau licenta electronica. Poti alege din brandurile existente la noi pe site: MicrosoftBitdefender, NOD32 sau alti producatori premium care pun la dispozitie produse traduse in mai multe limbi. Toate sunt oferite la cel mai mic pret din Romania.

   

  Te putem ajuta cu partea de software de calculator fara probleme. Fie ca vorbim de sisteme de operare, programe antivirus, microsoft office sau alte aplicatii, gama noastra iti va fi de folos.

   

   

  Intrebari frecvente

  Software reprezinta partea de programe instalate pe laptopul sau calculatorul tau. Hardware-ul reprezinta orice element de natura fizica a computerului tau. Element fizic insemnand mouse, monitor, tastatura, boxe, camera web, dar si din interiorul dispozitivelor, precum memoriile RAM, procesor, placile video si audio sau hard disk-urile. Software-ul este orice program sau extensie digitala care spune hardware-ului ce anume trebuie sa faca, pe scurt, software-ul reprezinta tot ce apare si ruleaza pe desktop.

  O actualizare de tip software reprezinta un set de mai multe modificari semnificative aduse unui software pentru a-l actualiza, remedia sau imbunatati. O actualizare inseamna trecerea la urmatorul nivel, crescator, pentru a fi 100% optimizat.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor