Consumabile imprimante

(950 produse)
  950 produse

   

  Consumabile imprimante la cel mai mic pret din Romania!

   

  Cartuse, tonere sau topuri de hartie pentru imprimantele dvs. de orice tip!

   

  Cunoastem bine acel moment cand vrei sa scoti la imprimanta cateva foi foarte importante si te trezesti ca nu mai ai cerneala in cartuse. Pentru a evita astfel de scenarii, achizitioneaza preventiv cateva cartuse de imprimanta pentru a nu ramane niciodata in pana cu imprimanta. 

   

  Gama noastra de prouse este extrem de variata si punem la dispozitie consumabile de imprimanta compatibile cu majoritatea tehnologiilor din piata. Iti putem oferi kituri de reincarcare a imprimantei, hartie pentru transferul terminc, cartuse si tonere de imprimanta, unitati cilindru si cerneala de reincarcare a cartuselor, hartie foto, ribon, capete de imprimanre, recipiente pentru tonere uzate, Plain Pedestal, ADF, si multe alte produse care vor indeplini cerintele tale. Daca vrei un simplu cartus de imprimanta sau un toner de imprimanta, consulta gama noastra deoarece avem doar produse originale iar calitatea este garantata. 

   

  Din punct de vedere al brandurilor, gama noastra de consumabile detine branduri de top: HP, Canon, Lexmark, Brother, Static Control, Xerox, Konica Minolta, Epson, Toshiba, Samsung si multe altele. 

   

  Este foarte important sa utilizam cartuse, tonere si alte elemente originale deoarece de exemlu, cerneala din cartusele originale nu se usuca, spre deosebire de pigmentii de culoare utilizati in cartusele neoriginale.  Chiar daca imprimanta nu este folosita pe o perioada lunga de timp, din cauza compozitiei  de cerneala, un astfel de cartus poate fi tinut pana la 90 de zile intr-o imprimanta de acasa si pana la 180 de zile intr-o imprimanta de birou, fara a degrada in vre-un fel calitatea imprimarii.

   

  In cazul in care ai nevoie de cartuse noi pentru imprimanta ta, un toner nou sau cateva topuri de hartie, atunci ai ajuns in locul potrivit, comanda acum la cel mai mic pret din Romania si ai livrare rapida in cateva zile!

   

   

  Intrebari frecvente

  Notati tipurl de imprimanta si numarul modelului, apoi porniti imprimanta. Deschideti compartimentul care contine cartusul de cerneala si notati brandul cartusului, numarul de model si culoarea. Consultati gama noastra si cumparati cartusul potrivit imprimantei tale. Scoateti cartusele pe care doriti sa le inlocuiti, agitati cartusul nou si apoi scoateti-l din ambalaj. Scoateti benzile si urechile de protectie din cartusul de cerneala si introduceti noul cartus in imprimanta. Imprimati o pagina de test si reconfigurati capete de imprimanta pentru a da cea mai buna calitate.

  Deschideti clapa imprimantei pentru a accesa cartusele de toner. Scoateti ansamblul cilindru din imprimanta tragandu-l drept afara. Scoateti cartusul de toner uzat apasand parghia de eliberare de pe ansamblul cilindru. Scoateti noul cartus din cutie, dar pastrati-l in ambalajul. Scoateti cartusul de toner nou din ambalaj si scoateti banda de etansare. Puneti cartusul de schimb. Ar trebui sa se fixeze in siguranta. Glisati parghia de curatare a tamburului inainte si inapoi. Reintroduceti complet ansamblul cilindru si inchideti portul de acces al imprimantei.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor