Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

UPS

Este UPS-ul obligatoriu?

UPS este acronimul pentru Uninterruptible Power Supplies, adica „surse de alimentare care nu pot fi intrerupte”. Un UPS este obligatoriu pentru orice utilizator de laptop sau PC care nu vrea sa aiba neplaceri din cauza eventualelor problemelor de functionare ale retelei de distributie a curentului electric. 

 Un UPS se incarca de la orice priza si, daca in locuinta sau biroul tau sunt probleme cu curentul electric care ajunge in dispozitivele tale electronice, el intervine si impiedica intreruperea functionarii echipamentelor tale. Totusi, o unitate UPS activa nu-ti va mentine in functiuune la nesfarsit dispozitivile tale, ci doar cat sa-ti salvezi toata munca si sa-ti inchizi echipamentele corespunzator. 

O unitate UPS este ideala atat pentru o persoana indragostita de gaming cat si pentru cineva care obisnuieste sa lucreze frecvent acasa. Achizitia unui UPS performant vine la pachet cu mai mult timp de functionare pentru echipamentele tale, functii suplimentare si cu o durata de viata ridicata.