Consumabile 3D

(57 produse)
  57 produse

  Consumabile imprimante 3D la cel mai mic pret din Romania!

   

  Produsele esentiale de care ai nevoie 

   

  Investitia in consumabile de calitate pentru imprimanta ta 3D este esentiala, deoarece ii poate prelungi durata de viata, calitatea obiectelor ce urmeaza sa fie printate si functionarea eficienta. La noi pe site gasesti o gama variata de produse de calitate din care poti alege, in functie de nevoile tale. Daca ai nevoie de covoras de fixare, filament PLA sau Polaroid, rola vinil, banda transfer sau hartie adeziva, ai ajuns in locul potrivit.  

   

  Iti oferim cele mai bune consumabile disponibile pentru imprimanta ta 3D, la cel mai mic pret.

  Intrebari frecvente

  La noi pe site poti gasi consumabile pentru imprimanta 3D in functie de nevoile tale: covoras fixare, filament, rola vinil, banda transfer si hartie adeziva.

  Filamentul pentru imprimantele 3D este un fir pe o bobina care se introduce in imprimanta si care desface cantitatea necesara de material in timpul printarii. Filamentele se aleg in functie de tipul de material (unele sunt metalice, altele elastice), diametrul sirurilor, puritate si rezistenta la temperatura.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor