Cel mai mic pret din Romania!**Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta

Imprimante

Imprimante inkjet sau laser - ce alegi?

Imprimantele sunt niste echipamente electronice, pe care utilizatorii le pot folosi ca sa tipareasca, sa copieze si sa scaneze documente, precum si sa trimita faxuri. Alegerea unui imprimante depinde foarte mult de ce si cat vrei sa tiparesti. In functie de tehnologia de tiparire pe care o folosesc, echipamentele pentru tiparire pot fi clasificate in imprimate inkjet (cu jet de cerneala) si in imprimante laser. Imprimantele cu jet de cerneala sunt excelente daca vrei sa cumperi niste echipamente bune, la preturi atractive. 

Imprimantele inkjet tiparesc color si alb negru, inclusiv fotografii, si sunt compatibile cu dispozitivele mobile. Raportat la imprimantele cu jet de cerneala, imprimantele cu laser sunt mai putin zgomotoase, tiparesc la o calitate superioara si au o viteza de tiparire mai mare. Pretul de achizitie al unei imprimante laser este mai ridicat decat in cazul unei imprimate inkjet. De asemenea, imprimantele laser sunt mai grele si ocupa mai mult spatiu comparativ cu imprimantele inkjet. 

Indiferent daca vrei sa-ti achizitionezi o imprimanta cu jet de cerneala sau una laser, pe altex.ro si in magazinele Altex ai, tot timpul anului, oferte foarte bune.