Cod produs: MOURMF2ZMA

APPLE Magic Trackpad 2, Bluetooth, Space Grey

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  APPLE Magic Trackpad 2, Bluetooth, Space Grey

  Acum intr-un finisaj Space Gray. Reproiectat si reincarcabil, Magic Trackpad 2 include o baterie integrata si aduce in premiera functionalitatile Force Touch sistemelor desktop. Cei patru senzori de presiune de sub suprafata trackpadului va permit sa faceti clic oriunde si detecteaza diferente subtile ale presiunii aplicate, punandu-va la degetul mic functionalitati sporite si permitandu-va conectarea mai profunda cu continutul dvs. Magic Trackpad 2 beneficiaza si de o suprafata de sticla dintr-o margine in cealalta, care este cu aproximativ 30% mai mare fata de modelul anterior. Acest design, combinat cu un profil mai retras, face actiunile de glisare si derulare a continutului mai productive si mai confortabile ca niciodata. 

  Magic Trackpad 2 se asociaza automat cu Mac-ul dvs., astfel incat sa puteti incepe lucrul imediat. Iar bateria are o autonomie extrem de extinsa, permitand functionarea trackpadului timp de cel putin o luna pana la urmatoarea reincarcare.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 12 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0

Cel mai bun raport pret-calitate

Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor