Cod produs: JOCPS4BGAE2

Beyond Good and Evil 2 PS4

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Beyond Good and Evil 2

  Beyond Good and Evil 2 pune jucatorii in Sistemul 3, un sistem solar care se afla in centrul colonizarii si comertului interstelar in Calea Lactee din secolul al 24-lea. In timp ce intreprinderile private exploateaza sistemul hibrid pentru dominatia asupra resurselor, colonizatorii din Sistemul 3 se lupta sa supravietuiasca si sa dea sens existentei lor prin teserea impreuna a diverselor mosteniri ale Vechiului Pamant. Asa incepe o noua era a pirateriei spatiale.

  In aceast joc de tip actiune-aventura puteti juca singuri sau cu prietenii, toata lumea va lua parte la actiunea intensa si drama gasita pe planetele, lunile si spatiul sistemului 3.

  Beyond Good & Evil 2 este dezvoltat pe motorul Voyager, un nou motor de proprietate si un set de instrumente pe care echipa de la Ubisoft Montpellier a petrecut trei ani de constructie. Aceasta tehnologie revolutionara este capabila sa genereze lumi vaste, teritorii personalizate cu medii bogate, minunate si sisteme online.

  Inscrieti-va acum pentru a va alatura programului Space Monkey. Programul Space Monkey este o noua initiativa a Ubisoft Montpellier care va conecta direct jucatorii cu membrii echipei de dezvoltare. Jucatorii vor putea sa impartaseasca idei si feedback-uri, precum si sa aiba ocazia de a participa la dezvoltarea live a jocului. Pentru a va alatura programului, jucatorii pot vizita bgegame.com

 • Caseta tehnica

  TitluBeyond Good and Evil 2 PS4
  GenAction, Adventure
  Optiune de jocCo-op, Single-player
  Cerinte multiplayerAbonament PlayStation Plus
  PlatformaPS4
  EditieStandard
  Tip suportBlu-ray
  Recomandare varsta (PEGI)12+
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare31.12.2019
  ProducatorUbisoft
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.