Blu-Ray, DVD Player

(5 produse)

   

  DVD Player si Blu-Ray Player la ce cel mai mic pret din Romania!

  Playere audio si video - Blu Ray, DVD, Media Player

   

  Gama noastra de DVD Player prezinta diverse accesorii precum, telecomanda convenabila si usor de utilizat, redare CD, redare DVD, redare USB, conectivitate bluetooth si multe altele. Cu conexiuni RCA si HDMI, il puteti conecta la sisteme moderne de divertisment sau puteti viziona filme de pe smartphone-ul dvs.

   

  Designul multicolor, subtire, elegant si compact ofera o compatibilitate excelenta cu configuratia dvs. existenta in casa. Bucurati-va de continut audio si video prin conectivitate Wi-Fi sau LAN pentru a va bucura de toate functiile multimedia. Calitatea sunetului este cea mai potrivita atat pentru uz casnic, cat si pentru birou.

   

  Cumpara online playere audio Blu Ray, DVD playere si media playere la cele mai mici preturi! Alege sa platesti in rate fara dobanda sau integral si ai drept de retur in 14 zile.

   

   

  Intrebari frecvente

  Un player Blu-ray va reda orice DVD-uri sau CD-uri vechi, pe langa redarea discurilor Blu-ray. De cele mai multe ori, un player Blu-ray va oferi o calitate mai buna a imaginii pentru acele DVD-uri mai vechi, in comparatie cu playerul dvs. DVD de baza.

  Un DVD player este un dispozitiv care reda DVD-uri produse atat conform standardelor tehnice DVD-Video, cat si DVD-Audio, doua standarde diferite si incompatibile. Unele DVD playere vor reda si CD-uri audio.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor