Adaptoare PowerLine

(7 produse)

   

  Adaptoare PowerLine la cel mai mic pret din Romania!

   

  Transforma-ti priza intr-o conexiune la internet!

   

  O priza normala se poate folosi pentru conectarea unui prelungitor, a unor corpuri de iluminatalimentarea unor dispozitive. Insa, exista si o alta varianta, transformarea acesteia intr-o conexiune la internet. 

   

  In cazul in care routerul tau se afla la parter iar la etaj se afla televizorul tau smart care are conexiune doar prin cablu, cum ai putea sa conectezi aceste doua dispozitive?

  Poti face gauri in pereti si sa tragi un cablu de retea prin ele,i pentru a conecta televizorul la router, dar acest lucru nu este cel mai flexibil si estetic lucru de facut. 

   

  Cu ajutorul adaptoarelor PowerLine, disponibile pe siteul nostru, iti poti extinde reteaua din casa fara prea mari batai de cap. Folosind curentul existent in locuinta, adaptoarele PowerLine vor conecta toate dispozitivele din casa ta direct la router prin intermediul unei prize electrice. 

   

  Doar conectezi un adaptor PowerLine la cea mai apropiata priza de router, apoi il conectezi la routerul prin cablu de retea. Conecteaza un alt adaptor intr-o priza electrica aflata in apropierea unui TV, consola sau PC, apoi poti realiza conexiunea prin cablu de retea sau wireless. Atat de simplu si te poti bucura de internet la viteza mare, imagini HD si gaming online fara lag. 

   

  Toti avem telefoane sau tablete smart care se folosesc de internetul wireless, insa acesta nu acopera mereu toate colturile casei. In acest caz Adaptoare PowerLine Wi-Fi vor mari spatiul de acoperire al internetului tau, folosind doar o priza electrica.

   

  Unde exista mai multe dispozitive conectate prin cablu, de exemplu un Smart TV si o consola in aceeasi zona, alege un adaptor PowerLine cu mai multe porturi de retea. Poti conecta pana la 3 dispozitive in acelasi timp. Doar introduci cablul de retea in adaptorul PowerLine si esti conectat. 

   

  Pentru acea situatie in care prizele electrice nu sunt suficiente, exista adaptoare PowerLine cu priza electrica incorporata care poate  fi folosita ca o priza conventionala. Conecteaza adaptorul PowerLine direct in priza, apoi conecteaza consola sau televizorul tau in adaptorul PowerLine ca si cum ar fi o priza obisnuita. 


  Bucura-te de cel mai mic pret din Romania si comanda acum un Adaptor PowerLine potrivit nevoilor tale, fie ca este de la TP-LINK, TENDA sau D-LINK, calitatea este asigurata.

   

   

  Intrebari frecvente

  Un Adaptor PowerLine este un dispozitiv care se conecteaza direct la priza electrica din casa ta si te ajuta la cresterea suprafetei de acoperire a internetului tau. Daca, de exemplu, routerul rau este la parter si internetul prin wi-fi nu ajunge pana la etajul unu, un adaptor PowerLine este raspunsul pentru extinderea wi-fi-ului tau din casa.

  Exista mai multe tipuri de Adaptoare PowerLine si anume: cele clasice care se conecteaza pe baza de fir de retea (ai nevoie de doua pentru a realiza conexiunea, unul cat mai aproape de router si unul in locul in care ai nevoie de internet, introducand un fir de internet in al doilea adaptor), dar si Adaptoare PowerLine Wi-Fi speciale pentru cresterea acoperirii internetului in casa ta si adaptoarele PowerLine cu mai multe porturi de retea.

  Cel mai bun raport pret-calitate

  Conform sondajului Best Buy Award 2023/2024 efectuat de organizatia iCertias.

  google play buttonapple store buttonhuawei gallery button
  Cel mai mic pret din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de doua ori diferenta.
  S.C. ALTEX ROMANIA S.R.L. este inregistrata cu numarul 600 / 2006 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal
  solutionarea online a litigiilorsolutionarea alternativa a litigiilor